Simulaattorit viihdeammuntaan

Ota yhteyttä

SimWay viihdeammuntaan sopivilla simulaattoreilla vietät laatuaikaa itseksesi tai isommallakin porukalla.

Tarjoamme viihdeammuntaan neljä vaihtoehtoa: Hunt Challenge-, Wild West-, Arcade - ja Clay Challange simulaattorin.

 

Tutustu simulaattoreihimme ja kysy lisää! Kerromme mielellämme ohjelmistoista ja esimerkiksi simulaattorin tilalle asettamista vaatimuksista.

Monipuolista ja hauskaa kisailua

Tule harjoittelemaan ammuntaa oman elämäsi sheriffinä tai vietä superhauska ilta kaveriporukalla. Simulaattorimme sopivat pelaamiseen yksin ja yhdessä!

 

Yritä nokittaa kaverisi kaksintaistelussa villin lännen maisemissa, urheiluareenoilla tai vaikkapa villisikametsällä. Yhdellä simulaattorilla pelaa samanaikaisesti jopa neljä pelaajaa.

 

SimWay Hunt -metsästys- ja viihdeammuntasimulaattoriohjelmisto on myös helppo lisätä valmiisiin kotiteattereihin ja esimerkiksi golf-simulaattorijärjestelmiin merkistä riippumatta. Päivitä nykyinen golf-simulaattorisi ympärivuotiseen käyttöön uusilla ominaisuuksilla ja eri lajivaihtoehdoilla!

Kysy lisätietoja

Wild West

SimWayn Wild West -simulaattori on kehitetty erityisesti huvikeskuksiin, kuten pelisaleihin, keilahalleihin ja illanviettopaikkoihin. Simulaattori tarjoaa useita pelejä villin lännen teemalla. Ohjelmisto on helppo asentaa ja kalibroida – käyttövalmista tulee parissa minuutissa ilman vaivalloisia toimenpiteitä.

 

Perheystävällinen peli sopii myös seurueen pienemmille jäsenille. Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

Simulaattori sopii sekä suuremmille että pienemmille ryhmille ja se toimii hyvänä ohjelmanumerona esimerkiksi syntymäpäivillä, työhyvinvointipäivillä ja yritysjuhlissa.