Hunt Pro -simulaattori ammuntaharjoitteluun

Ota yhteyttä

SimWay Hunt Pro -simulaattori on suunniteltu ammunnan kouluttamiseen ja harjoitteluun sekä kilpailemiseen virtuaaliympäristössä.
Aidon tuntuisen kokemuksen avulla kehityt paremmaksi ampujaksi.

 

Lue lisää simulaattorista ja ota yhteyttä! Kerromme mielellämme myös muista simulaattoreistamme, kuten viihdeammuntasimulaattoreista ja yhdistelmäsimulaattoreista.

Hunt pro logo

Koulutukseen, harjoitteluun ja kilpailemiseen

Vain muutamassa vuodessa Hunt Prosta on tullut markkinoiden suosituin metsästyssimulaattori. Sitä on asennettu jo yli 1500 kertaa ympäri maailman! Uuden 2023 Hunt Pron julkaisun myötä vahvistamme asemiamme johtavana ammattimaiseen koulutukseen tarkoitettujen simulaattorien valmistajana.

Nyt 2023 SimWay Hunt Pro versiossa on myös Olympiakisojen ampumalajit ( pistoolin, kiväärin ja haulikon lajit)

Hunt Prossa on 19 erilaista moduulia, esimerkiksi savikiekkoammunta, villisikojen ja lintujen metsästys, karhujahti, practical-ammunta ja urheiluammunta sekä Sako Finn Five. Sako Finn Five -simulaattoriammunta on kilpailuohjelmisto tapahtumiin ja online-kilpailuihin. Siinä on yhteensä 50 eri ammuntaohjelmaa ja yli 85 harjoitteluskenaariota.

 

Tuotteemme ovat täydellisiä työkaluja koulutukseen ja harjoitteluun sekä tuleville metsästäjille ja ampujille että kokeneille konkareille. Simulaattorissa on turvallinen ja helppokäyttöinen järjestelmä, jossa voit opettaa ja opetella aseturvallisuutta, ampumatekniikoita ja erilaisia metsästys- ja riistatilanteita.

Kysy lisätietoja

Laitteiston toiminta

Kiinnitä DuoTracker haluamaasi haulikkoon tai kivääriin, jolloin ohjelmistomme rekisteröi piipun liikkeet. Analysoi ja paranna tekniikkaasi. Voit käyttää laserpatruunoita suoravetoisella tai pulttilukkoisella kiväärillä ja O/U- tai rinnakkaispiippuisella haulikolla. Lukuisten eri harjoitteluohjelmien lisäksi simulaattorilla voi myös haastaa toisia ja kisata ystävien kanssa.

 

Uusi Tikka T3x kivääri replika-ase on suunniteltu SimWay Hunt simulaattoreihin yhteistyössä SAKON kanssa.

Replika- aseessa on Aimpoint valmiina ja sisäänrakennettu piipunseuranta ja se on ladattavissa akulla. Ei enää pariston vaihtoja. 

rvitset simulaattorin käyttöä varten ainakin:

3

  • SimWay IR -seurantakamerat (sisältyvät aina ohjelmistoon)

  • pelitietokoneen

  • videoprojektorin

  • valkoisen seinän tai valkokankaan.

Valinnaisvarusteet:

4

  • käsiaseiden ja haulikoiden/kivääreiden asereplikat

  • valkokangas projektorille

  • laserammukset omaan aseeseesi

  • DuoTracker analyysia varten.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeisiisi sopivasta paketista. Tarvittaessa saat meiltä kaiken helposti avaimet käteen -periaatteella.