Pelaa Arcade-ammuntasimulaattorilla

Ota yhteyttä

SimWay Arcade on viihdeammuntasimulaattorien kärkeä. Simulaattori tarjoaa hauskanpitoa erilaisilla areenoilla vaikka koko perheelle.

 

Kysy lisää peleistämme! Tarjoamme Arcaden lisäksi esimerkiksi Wild West -simulaattorin – ja monia muita vaihtoehtoja taitojen harjoittamiseen ja viihtymiseen.

Pelaa useilla vaihtoehtoisilla areenoilla

Vietä superhauska ilta Arcaden parissa. Voit haastaa kaverin kaksintaisteluun Villin Lännen maisemissa, ampumahiihdon pystypaikalla, yhdellä monista kuuluisista urheiluareenoista ja muilla pelin sisältämillä paikoilla.

Peliä voi pelata yksin, perheen kanssa, isommalla kaveriporukalla tai vaikka työkavereiden kesken – sinä valitset! 

 

Tiesitkö, että voit tilata yksittäisen simulaattoriohjelmiston tai yhdistää useita? Esimerkiksi SimWay Hunt -metsästys- ja viihdeammuntasimulaattoriohjelmiston voi lisätä valmiisiin kotiteattereihin ja golf-simulaattorijärjestelmiin merkistä riippumatta.

Kysy lisätietoja

Wild West -simulaattorista tuttua helppoutta

Wild West Arcade tarjoaa jo Villin Lännen maisemiin sijoittuvasta Wild West -simulaattorista tuttua helppoutta! Ohjelmisto on erittäin helppo asentaa, kalibroida ja käyttää. Pelaajakohtaista kalibrointia ei tarvita, vaan seuraava pelaaja voi ottaa aseen heti käteensä ja aloittaa pelin. Simulaattoria hallitaan tabletilla Wi-Fin kautta.

 

Helppokäyttöinen peli on myös perheystävällinen: se sopii kaikille perheen pienimmistä alkaen. Valittavissa on 15 erilaista peliä yhdelle, kahdelle, kolmelle tai neljälle pelaajalle kerrallaan. Pelaajat voivat mitellä keskenään yhden, kolmen tai viiden pelin verran.

Wild West -simulaattori

Monipuolisia pelielämyksiä

SimWay tuo ulottuvillesi monipuolisia pelielämyksiä. Pelisimulaattoreistamme löytyy sopivia urheilussa ja metsästyksessä vaadittavien taitojen harjoitteluun – sekä viihtymiseen pienemmällä tai suuremmalla joukolla.

 

Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista simulaattoreista ja esimerkiksi niiden tiloille asettamista vaatimuksista. Ota yhteyttä!