Wild West stand-alone -simulaattori tarjoaa elämyksiä suurille ryhmille

Ota yhteyttä

Wild West stand-alone -simulaattori on suunniteltu toivottamaan kaikki taitotasot tervetulleiksi ja varmistamaan, että jokainen voi nauttia hauskanpidosta ilman suurta henkilökuntavaivaa. Tarjoamme maksimaalista hauskuutta minimaalisella henkilökunnan panostuksella.

 

Kysy lisää peleistämme! Tarjoamme Wild West stand-alone -simulaattorin lisäksi esimerkiksi uuden Dynamic duel -simulaattorin, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden näyttää, kuka on paras ja nopein ampuja

Peli tarjoaa myös viihdettä katsojille

Wild West stand-alone -simulaattori tarjoaa mahdollisuuden neljään samanaikaiseen pelaajaan, mikä lisää houkuttelevuutta ja tuottavuutta. Ehdottamiemme pelisilmukoiden avulla voit saada yli 50 pelaajaa tunnissa. Villi länsi -pelissä neljälle pelaajalle voi olla mukana maksuratkaisu, tehdäkseen siitä itsenäisen tuotteen, jossa asiakkaan tarvitsee vain vilauttaa korttia ja ottaa ase – kuten näkyy yllä olevassa pelisalijärjestelyssä.

Wild West on suunniteltu erityisesti suurille ryhmille, mikä tekee siitä ykkösvalinnan ystävien, perheen tai työkavereiden kokoontumisille. Nämä nopeatempoiset pelit eivät vain innosta osallistujia, vaan tarjoavat myös taukoamatonta viihdettä katsojille.

Kysy lisätietoja

Tilavaatimukset:

Tarvitset vaalean seinän tai valkokankaan, jonka leveys on 350–400 cm. Pelaajat seisovat penkin takana etäisyydellä, joka vastaa kuvaseinän leveyttä. Esimerkiksi lattiatila 400x400 cm.

Wild West -simulaattori

Kysy lisää laajasta simulaattorivalikoimastamme!

SimWay Suomi maahantuo SimWay-simulaattoreita Suomessa. Toimitamme erilaisia simulaattorijärjestelmiä ja ohjelmistoja. Teemme yhteistyötä muun muassa  Sakon, Suomen Ampumaurheiluliiton ja Pohjoismaiden metsästäjäjärjestöjen kanssa. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti myös kilpa-ampujien kanssa.

 

Asiakaskuntaamme kuuluu riistanhoitoyhdistyksiä, metsästysseuroja, ampumaseuroja, kouluja sekä erilaisia kunto-, kokous- ja viihdekeskuksia. Toimitamme simulaattoreita myös muun muassa yrityksille ja yksityishenkilöille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!