Hauskanpitoa Wild West -simulaattorilla

Ota yhteyttä

SimWay Wild West -simulaattorilla pääset kokemaan Villin lännen tunnelmaa yksin, koko perheen voimin tai isommallakin porukalla. Perheystävällinen peli on helppo asentaa, kalibroida ja käyttää.

 

Tutustu tarkemmin Wild West -simulaattoriin ja ota yhteyttä. Kerromme mielellämme myös lisää tästä simulaattorista ja muista tarjolla olevista vaihtoehdoista!

Teemana Villi länsi

Wild West -simulaattorilla pelaat pelejä, joiden teemana on Villi länsi. Simulaattorin avulla kaiken ikäiset pelaajat voivat nauttia hauskoista peleistä. Voit valita nopean yksittäisen parin tai kolmen tai viiden pelin kokonaisuuden. Tarjolla on 15 erilaista peliä, jotka sopivat yhdelle, kahdelle, kolmelle tai neljälle pelaajalle.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa simulaattoreihin liittyvissä kysymyksissä.

 

Tutustu myös Wild West Arcade -simulaattoriin!

Wild West Arcade

Helppoa ja hauskaa

Wild West tarjoaa monipuolista hauskanpitoa helposti. Simulaattoriohjelmisto on erittäin helppo asentaa ja kalibroida – ota ase käteen ja pääset mukaan peliin!

 

Laitteistoon kuuluvat seurantakamerat, neljä asereplikaa, pelitietokone ja näyttö (tai kannettava pelitietokone kosketusnäytöllä) sekä videoprojektori ja äänijärjestelmä. Pakettiin voidaan halutessasi liittää valkokangas, puhallettava simulaattoriteltta valkokankaalla sekä laajempi valikoima käsiaseiden ja haulikoiden replikoita.

Tutustu myös muuhun simulaattorien valikoimaan

SimWay tarjoaa käyttöösi monenlaisia pelisimulaattoriohjelmistoja ja niihin liittyviä paketteja. Vaihtoehtoja on tarjolla esimerkiksi golfin, hiihdon ja ampumahiihdon harrastajille sekä metsästyksestä kiinnostuneille. Pelien avulla voit sekä kehittää taitojasi että viihdyttää itseäsi tai vaikka isompaakin seuruetta. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme! Autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan yksittäisen ohjelmiston tai niiden yhdistelmän.