Metsästys- ja ammuntasimulaattorit

Ota yhteyttä

SimWay Hunt PRO -metsästys- ja ammuntasimulaattorilla kehität ampumataitojasi ja saat varmuutta eri riistalaukauksiin. Practical Shooting -ohjelmalla voit harjoitella ja ampua tehokkaasti upeilla radoilla.

 

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme. Valikoimaamme kuuluvat myös muun muassa urheilusimulaattorit ja viihdeammuntasimulaattorit.

Hunt Pro metsästysharrastuksen tueksi

Hunt Pro on erinomainen simulaattori sekä alan kouluttajille että harrastajille aloittelijoista konkareihin. Simulaattorin avulla voi opettaa ja opetella aseturvallisuutta, ampumatekniikoita sekä metsästystilanteita.

Uudessa  2023 SimWay Hunt Pro versiossa on nyt myös Olympiakisojen ampumalajit ( pistoolin, kiväärin ja haulikon lajit)

 

SimWay Hunt Prossa on jopa 19 erilaista moduulia, mukaan lukien savikiekkoammunta, villisikojen ja lintujen metsästys, karhujahti, practical-ammunta ja urheiluammunta.

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Lue lisää Hunt Prosta

Kehity nopeammaksi ja paremmaksi ampujaksi

Practical-ammunta on nopeasti kasvava ammuntaurheilulaji. Me kysyimme ammattilaisilta, mitä he haluavat practical-simulaattorilta, ja nyt sekä amatöörit että ammattilaiset pystyvät parantamaan suoritustaan ammattilaisten avulla kehitellyn simulaattorimme avulla.

 

Nopeat ja dynaamiset harjoitukset tekevät simulaattorista täydellisen harjoitusvälineen kaikille, jotka haluavat käsitellä käsiasetta turvallisesti ja taitavasti.