Hunt Challenge -simulaattori kilpailuun

Ota yhteyttä

SimWay Hunt Challenge -simulaattori tarjoaa 60 uutta ja erilaista metsästystilannetta joko yksin, kaksin tai joukkuekilpailuna. Kilpaile metsästyksessä uudella tavalla tämän huikean simulaattorin avulla! 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää simulaattoreistamme. Valikoimamme kattaa myös esimerkiksi urheilusimulaattorit ja urheiluammuntasimulaattorit.

Kilpailu tekee metsästyksestä urheilua

Hunt Challenge -simulaattoriohjelmisto auttaa tekemään metsästyksestä urheilua. Pääset kilpailemaan yksin tai eri kokoisissa ryhmissä.

 

Ohjelmisto on räätälöity enemmän viihde- ja huvikäyttöön kuin kouluttamiseen ja harjoitteluun tarkoitettu Hunt Pro. Helpon ja nopean käyttöliittymänsä ansiosta Hunt Challenge sopii mainiosti esimerkiksi ryhmätapahtumiin. Luo turnauksia joukkueille tai yksittäisille pelaajille ja nauti jännittävästä kilpailusta!

Hunt Pro -simulaattori
Hunt challenge logo

Ohjelmisto kilpailuun

Hunt Challenge -simulaattori soveltuu pikemminkin kilpailuun kuin ammunnan analyysiin. Tämän takia simulaattoriohjelmassa ei ole aseen piipun seurantaa. 60 erilaisen metsästystilanteen ansiosta pelaajilla riittää kuitenkin paljon puuhaa. Hunt Challenge onkin erittäin suosittua ajanvietettä, ja myös todelliset metsästäjät nauttivat pelin haasteista.

 

Peli tarjoaa muun muassa:

5

  • useita metsästettäviä eläimiä, kuten villisikoja, hirviä ja eri lintulajeja

  • 60 erilaista metsästystilannetta

  • pelien yhdistelmiä ja joukkuekisoja ryhmille

  • kahden pelaajan yhtäaikaiset pelit

  • yksittäiset pelit ennätystaulukoilla.

Kerromme mielellämme lisää Hunt Challengesta ja simulaattorin hankkimisesta! 

Ammunnan taidot kuntoon Hunt Prolla

Hunt Challenge -simulaattori on tarkoitettu enemmän kilpailu- ja hauskanpitokäyttöön, kun taas Hunt Pro tarjoaa tukea ammunnan taitojen harjoittelemiseen. Simulaattori sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille konkareille, ja sen avulla voit hioa taitojasi aseturvallisuudessa, ampumatekniikoissa ja erilaisissa metsästystilanteissa.

 

Käy lukemassa lisää Hunt Prosta ja ota yhteyttä! Annamme sinulle mielellämme tarjouksen simulaattoripaketista.

Lue lisää Hunt Prosta

Kuvagalleria