Yhdistelmäsimulaattori golfin ja ammunnan harjoitteluun

Ota yhteyttä

Oletko metsästäjä, joka pelaa myös golfia? Tai golfaava metsästäjä? Nyt voit yhdistää molemmat harrastukset!
SimWay-yhdistelmäsimulaattorilla SimWay Hunt & Golf harjoittelet kätevästi sekä golfia että ammuntaa vaikka ympäri vuoden. Lajien simulaattorit voi hankkia luonnollisesti myös erikseen.

 

Kerromme mielellämme lisää simulaattoreistamme. Meiltä löytyy sopivia vaihtoehtoja eri lajeista kiinnostuneille.

Golf ja Hunt logot

Muihin simulaattorijärjestelmiin

SimWay Hunt -metsästys- ja viihdeammuntasimulaattoriohjelmisto on helppo lisätä myös valmiisiin kotiteattereihin ja muihin golfsimulaattorijärjestelmiin merkistä riippumatta.

 

Kerromme mielellämme lisää SimWayn simulaattoreista ja tarvikkeista!

Kysy lisätietoja

SimWay Golf ympärivuotiseen pelaamiseen

SimWay Golf -simulaattori tukee golfin pelaajan taitojen kehittymistä helposti ympäri vuoden. Voit treenata myös talven lumisilla keleillä, vaikka et pääsisi matkustamaan vihreämmille golfkentille. Simulaattori sopii sekä tavoitteelliseen harjoitteluun että viihtymiseen.

 

Voit yhdistää SimWay Hunt -ohjelmiston helposti SimWay Golf -simulaattoriin. Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Rakenna oma viihdekeskus!

Yhdistämällä SimWay Hunt -simulaattorin ja SimWay Golf -simulaattorin samaan kokonaisuuteen saat täydellisen yhdistelmän jahtia ja urheilua ympäri vuoden.

 

Monipuolisuus tarjonnassa on päivän trendi liikunta- ja viihdekeskuksissa. Mikset rakentaisi viihdemaailmaa toimistolle, työpaikalle tai vaikka kotiin? Simulaattorit sopivat virkistykseksi itselle, työntekijöille tai vaikka asiakkaille.

 

Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille myös kätevän leasing-rahoituksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää rahoituksesta tai vaikka pelin tilalle asettamista vaatimuksista.