Golf-simulaattorilla hiot pelitaitojasi ympäri vuoden

Kirjoita teksti tähän

Ota yhteyttä

SimWayn golf-simulaattorin tarkoilla lukemilla ja upeilla radoilla hiot taitojasi ympäri vuoden ilman hintavia matkoja. Harjoittelu onnistuu helposti myös vaikka ympäri vuoden.

 

Kerromme mielellämme lisää golf-simulaattorista ja esimerkiksi sen tilalle asettamista vaatimuksista. Tutustu myös hiihto- ja ampumahiihtosimulaattoriimme!

Golf-simulaattorin pelit

Ammattilaiset ovat testanneet ja arvioineet golf-simulaattorimme, joten lyöntien ilmalennon pituus sekä takakierre ja sivukierre vastaavat todellisuutta. Kaikki radat on toteutettu hyvin yksityiskohtaisesti. Voit tuntea olevasi paikan päällä radalla.

 

Golf-simulaattorimme sisältää maailman ykkösradat, esimerkiksi Pebble Beachin ja Spyglassin, sekä Skandinavian parhaat radat Bro Hofin ja Ullna GC:n.

 

SimWay Golf mahdollistaa erilaisia harjoittelutilanteita, joissa voit itse määrittää etäisyyden kohteeseen. Voit myös harjoitella lähipeliä ja puttausta. Ohjelma tarjoaa kattavat tilastotiedot lyönneistäsi. Näet esimerkiksi pallon nopeuden, mailan nopeuden ja pallon kierteen.

 

Golf-simulaattorin ominaisuuksia:

6

  • paljon hienoja 18 reiän kenttiä maailmalta

  • match play

  • harjoitusalue ja muita treenimuotoja

  • close to pin.

Kysy lisätietoja

Helppokäyttöinen navigointi

SimWayn golf-simulaattoriohjelmiston avulla navigointi on helppoa: olet radalla ennen kuin huomaatkaan. Sinun ei tarvitse tehdä tarpeettomia asetuksia tai valita lukuisten eri vaihtoehtojen joukosta, vaan pääset suoraan pelaamaan. 

 

Voit tilata meiltä simulaattoripaketin, joka sisältää ohjelmiston lisäksi kaiken sen käyttöön tarvittavan. Kerromme mielellämme lisää!

 

Simulaattoripaketti sisältää:

7

  • kannettavan lyöntianalysaattorin

  • tietokoneen ja projektorin

  • lyöntihäkin ja lyöntikankaan

  • lyöntialustan.

SimWay golf simulaattori

Simulaattorin tilalle asettamat vaatimukset

Golf-simulaattori asettaa tilalle tiettyjä vaatimuksia, jotta erilaiset lyönnit onnistuvat. Katon korkeuden on oltava 250–300 cm riippuen pelaajan pituudesta ja käytettävistä mailoista. Jos pystyt heilauttamaan golfmailaa huoneessa esteettä, voit myös asentaa golf-simulaattorin.

 

Helpoin vaihtoehto on ostaa valmis lyöntihäkki lyöntikankaineen. Se sopii sinulle hyvin esimerkiksi silloin, jos haluat pystyä siirtämään simulaattoria helposti.