Urheilusimulaattorit eri lajien harjoitteluun

Ota yhteyttä

SimWay-urheilusimulaattoreiden avulla harjoittelet golfia, hiihtoa ja ampumahiihtoa vaikka ympäri vuoden. Lajissa tarvittavat taitosi karttuvat ilman turhia taukoja.

 

Tutustu simulaattoreihin ja tee tilaus tai kysy lisää! Kerromme mielellämme lisää simulaattoreista ja esimerkiksi niiden tilalle asettamista vaatimuksista.

Harjoittele golfia myös talvikaudella

Golf-simulaattorimme avulla harjoittelet myös pitkällä ja pimeällä talvikaudella, ilman että joudut matkustamaan vihreiden kenttien perässä. Simulaattorin avulla pääset Skandinavian parhaille golf-paikoille ja maailman ykkösradoille tuossa tuokiossa!

 

Golf-simulaattorissa voit harjoitella erilaisia tilanteita, myös lähipeliä ja puttausta. Simulaattori tallentaa kattavat tilastotiedot kaikista lyönneistäsi. Saat tietoa esimerkiksi pallon nopeudesta, mailan nopeudesta ja pallon kierteestä.

 

Lue lisää ja tilaa omasi!

Golf-simulaattori

Säilytä ote hiihtoon ja ampumahiihtoon kesäkaudella

Hiihtosimulaattorimme avulla pidät yllä suksituntumaasi ja kehityt hiihtäjänä myös kesäkaudella, jolloin harjoituspaikkojen löytäminen voi olla työlästä.

 

Samalla simulaattorilla voit harjoitella myös pelkkää ampumista tai ammunnan ja hiihdon yhdistävää ampumahiihtoa. Hiihtosimulaattorin avulla pääset hiihtämään maailman parhaimmille laduille. 

 

Ota kaikki irti lajistasi – tutustu ja tilaa omasi jo tänään!