portfolio site templates
Mobirise

OHJELMISTO

15 erilaista moduulia, esimerkiksi savikiekkoammunta, villisikojen ja lintujen metsästys, practical-ammunta ja urheiluammunta.
Myös
UUSI Sako Finn 5 ohjelmisto.
- Yhteensä 45 eri ammunta ohjelmaa ja yli 80 harjoittelu skenaariota mistä valita.
- Osuman ja piipun liikkeen analyysi.
-  Metsästys- ja riistakoulutusta useilla eri eläimillä,  nopeuksilla, etäisyyksillä ja liikeradoilla.  Ympäristöjä rehevistä metsistä avoimiin maastoihin eri vuodenaikoina.
- SimWay Hunt metsästys ja- ammuntasimulaattorin asiakkaana on paljon Metsästysseuroja ja Riistanhoitoyhdistyksiä.Mobirise

HELPPOKÄYTTÖINEN NAVIGOINTI

Ohjelma on erittäin helppo asentaa ja kalibroida. Se on käyttövalmis muutamassa minuutissa ilman vaivalloisia toimenpiteitä. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja siinä on useita eri kielivaihtoehtoja.SimWay Hunt simulaattori tuo tehoa ampumaharjoitteluun, virikettä ympärivuotiseen harrastukseen.

Mobirise

AMMUNTAHARJOITTELU

HUNT PROn savikiekkoammunnan moduuli on kehitetty yhdessä vuoden 2012 olympialaisten kaksoistrapin mitalistin Håkan Dahlbyn kanssa.
Yhteistyössä Ruotsin Metsästäjäliiton kanssa kehitetty koulutusmoduuli, jossa voit valita etäisyyden, nopeuden ja liikeradan eri eläimille.

- Kiinnitä DuoTracker haluamaasi haulikkoon tai kivääriin, jolloin ohjelmistomme rekisteröi piipun liikkeet. Analysoi ja paranna tekniikkaasi.
- Voit käyttää laserpatruunoita suoravetoisella tai pulttilukkoisella kivääreillä ja O/U tai rinnakkaispiippuisella haulikolla.

Mobirise

LAITTEISTO & TARVIKKEET SIMULAATTORIIN

- IR - seurantakamera (sisältyvät aina) ohjelmistoon
- Pelitietokone ja kosketusnäyttö
- Äänijärjestelmä
- Videoprojektori
Valinnaisvarusteet
- Käsiaseiden ja haulikoiden/kiväreiden asereplikat
- Valkokangas projektorille
- Puhallettava suojateltta
- Laserammukset omaan aseeseesi
- DuoTracker analyysia varten

- HUNT PRO tukee kahta projektoria, minkä avulla heijastusnäytön koon voi jopa kaksinkertaistaa. Jopa 8 metriä.

SimWay Hunt -simulaattori sopii monenkokoisiin tiloihin. Suosittelemme 300 –600 cm:n valkokangasta tai valkoista seinää. Voit käyttää omaa pelitietokonetta ja/tai projektoria, mutta voimme tarjota myös avaimet käteen -ratkaisun. Kysy meiltä lisätietoja 


Osoite

YITC
Länsitie 557
66450 Jakkula
SUOMI

Yhteys

Email: info@simway.fi                   Puhelin:  010- 338 5170